Technologie šampaňského
Miloš Michlovský

Vypredané
Kniha Technologie šampaňského
26,85 €
24,97 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

Technologie šampaňského
Miloš Michlovský

Vypredané

Vydavateľstvo: Vinselekt Michlovský, a.s.
Rok vydania: 2016 Jazyk: český Počet strán: 308

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bytrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OD Prior
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Vinselekt Michlovský, a.s.
Rok vydania:2016
Jazyk:český

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.

Počet strán:308
Väzba:pevná väzba
Rozmer:177x247 mm
Hmotnosť:990 g
EAN :9788090531970
Katalógové číslo :1187150

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bytrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OD Prior
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Sinon (Voľné pokračovanie knihy Mona)
14,90 €
2,99 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Sinon (Voľné pokračovanie knihy Mona)
Sehlberg Dan T.

Na sklade

Niekoľko pacientov štokholmskej nemocnice je v kritickom stave. Nakazili sa neznámym, no veľmi zákerným vírusom nazvaným NCoLV. Jediná osoba, ktorá sa dosiaľ uzdravila, je Hanna,...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha 10-dňový detox na vyrovanie hladiny cukru v krvi
14,90 €
3,99 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

10-dňový detox na vyrovanie hladiny c...
Hyman Mark

Na sklade

Vyskúšajte revolučný spôsob chudnutia s okamžitými výsledkami! Doktor Hyman prináša návod ako nielen schudnúť, ale vylepšenú hmotnosť si aj udržať, a to všetko vďaka zníženému...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Informácie o knihe

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.

EAN :9788090531970
Katalógové číslo:1187150
Rok vydania:2016
Jazyk:český
Počet strán:308
Väzba:pevná väzba
Rozmer:177x247 mm
Hmotnosť:990 g

dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bytrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OD Prior
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha Technologie šampaňského
26,85 €
24,97 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a pomôžte ostatným čitateľom
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)