The World Atlas of Coffee 3rd edition
James Hoffmann, Octopus Publishing Group

U dodávateľa
Kniha The World Atlas of Coffee 3rd edition
38,95 €
37,00 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

The World Atlas of Coffee 3rd edition
James Hoffmann, Octopus Publishing Group

U dodávateľa

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2025 Jazyk: anglický Počet strán: 288

400,000 COPIES SOLD ACROSS THE FIRST TWO EDITIONSAn in-depth guide to the dynamic world of coffee production by Sunday Times bestselling author, James Hoffmann. ***For...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2025
Jazyk:anglický

400,000 COPIES SOLD ACROSS THE FIRST TWO EDITIONSAn in-depth guide to the dynamic world of coffee production by Sunday Times bestselling author, James Hoffmann. ***For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have. This expanded and fully updated 3rd edition contains new chapters on decaffeination and steep and release brewers, as well as additional origins of note such as Australia, Japan and Puerto Rico.Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Where coffee comes from, how it was harvested, the roasting process and the water used to make the brew are just a few of the factors that influence the taste of what we drink.Champion barista and coffee expert James Hoffmann examines these key factors, looking at varieties of coffee, the influence of terroir, how it is harvested and processed, the roasting methods used, through to the way in which the beans are brewed. Country by country - from Bolivia to Zambia - James identifies key characteristics and the methods that determine the quality of that country's output. Along the way we learn about everything from the development of the espresso machine, to why strength guides on supermarket coffee are really not good news.This is the first book to chart the coffee production of over 35 countries, encompassing knowledge never previously published outside the coffee industry.

Počet strán:288
Väzba:Hardback
EAN :9781784729868
Katalógové číslo :1436205

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Druhý život Nicka Masona
11,90 €
1,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Druhý život Nicka Masona
Hamilton Steve

Na sklade

Vraj sa treba naučiť využívať aj to, čo najviac nenávidíme. Priviazať náklad diablovi na chvost, tak sa tomu hovorí. Nick Mason vyrastal...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha O líške a bocianovi a ďalšie Ezopove bájky
12,90 €
6,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

O líške a bocianovi a ďalšie Ezopove ...
Primusová Hana

Na sklade

Ezopove bájky už niekoľko tisícročí učia rozlišovať dobro od zla. V jeho dávnych príbehoch, kde namiesto ľudí vystupujú zvieratká sa skrýva mnoho nevyčerpateľnej múdrosti. Táto...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha Slovak Wine Guide
16,95 €
16,10 €
Kniha The Mediterranean Cook
34,95 €
33,20 €
Kniha Taste of America
32,99 €
31,34 €
Kniha Home Cooking
15,95 €
15,15 €

Informácie o knihe

400,000 COPIES SOLD ACROSS THE FIRST TWO EDITIONSAn in-depth guide to the dynamic world of coffee production by Sunday Times bestselling author, James Hoffmann. ***For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have. This expanded and fully updated 3rd edition contains new chapters on decaffeination and steep and release brewers, as well as additional origins of note such as Australia, Japan and Puerto Rico.Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Where coffee comes from, how it was harvested, the roasting process and the water used to make the brew are just a few of the factors that influence the taste of what we drink.Champion barista and coffee expert James Hoffmann examines these key factors, looking at varieties of coffee, the influence of terroir, how it is harvested and processed, the roasting methods used, through to the way in which the beans are brewed. Country by country - from Bolivia to Zambia - James identifies key characteristics and the methods that determine the quality of that country's output. Along the way we learn about everything from the development of the espresso machine, to why strength guides on supermarket coffee are really not good news.This is the first book to chart the coffee production of over 35 countries, encompassing knowledge never previously published outside the coffee industry.

EAN :9781784729868
Katalógové číslo:1436205
Rok vydania:2025
Jazyk:anglický
Počet strán:288
Väzba:Hardback
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha The World Atlas of Coffee 3rd edition
38,95 €
37,00 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)