Who Poisoned Your Bacon?
Guillaume Coudray, Icon Books

Na sklade
Kniha Who Poisoned Your Bacon?
14,50 €
13,78 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

Who Poisoned Your Bacon?
Guillaume Coudray, Icon Books

Na sklade

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2022 Jazyk: anglický Počet strán: 400

'Highly persuasive ... a well-organised and solid dossier that alerts us to legalised chemical trickery.'Joanna Blythman, The Spectator'A bombshell book' Daily Mail'Eye-opening and important ....

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2022
Jazyk:anglický

'Highly persuasive ... a well-organised and solid dossier that alerts us to legalised chemical trickery.'Joanna Blythman, The Spectator'A bombshell book' Daily Mail'Eye-opening and important . .. a book full of righteous anger' Bee Wilson, from her ForewordDid you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'?Would you eat them if you knew they caused bowel cancer?Following ten years of detailed investigation, documentary film-maker Guillaume Coudray presents a powerful examination of the use of nitro-additives in meat. As he reveals, most mass-produced processed meats, and now even many 'artisanal' products, contain chemicals that react with meat to form cancer-causing compounds.He tells the full story of how, since the 1970s, the meat-processing industry has denied the health risks because these additives make curing cheaper and quicker, extending shelf life and giving meat a pleasing pink colour. These additives are, in fact, unnecessary. Parma ham has not contained them for nearly 30 years - and indeed all traditional cured meats were once produced without nitrate and nitrite.Progressive producers are now increasingly following that example.?Who Poisoned Your Bacon? - featuring a foreword by acclaimed food writer Bee Wilson - is the authoritative, gripping and scandalous story of big business flying in the face of scientific health warnings. It allows you to evaluate the risks, and carries a message of hope that things can change.

Počet strán:400
Väzba:mäkká
EAN :9781785787867
Katalógové číslo :1358049

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Vianočný zázrak
19,90 €
12,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Vianočný zázrak
Morganová Sarah

Na sklade

Pre okolitý svet Imogen pôsobí ako marketingová kráľovná. Kolegovia nevedia, že zatiaľ čo jej obraz ctižiadostivej profesionálky je pravý, prí-behy zo šťastného detstva sú vymyslené,...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Pavúčia ľalia (edícia YOLi)
12,90 €
4,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Pavúčia ľalia (edícia YOLi)
Hartová Danielle

Na sklade

Pre čitateľov od 17 rokov. Lillian Whiteová má 17 rokov a je zaľúbená do chlapca, ktorý pre ňu nie je dosť dobrý. Aspoň si to...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha The History of World War II
27,95 €
26,55 €
Kniha An Anthology of Our Extraordinary Earth
25,95 €
24,65 €
Kniha Human
17,95 €
17,05 €

Human
Charlotte Sleigh,

U dodávateľa Pridať do košíka
Kniha Time of the Magicians
16,95 €
16,10 €
Kniha OST
39,95 €
37,95 €

Informácie o knihe

'Highly persuasive ... a well-organised and solid dossier that alerts us to legalised chemical trickery.'Joanna Blythman, The Spectator'A bombshell book' Daily Mail'Eye-opening and important . .. a book full of righteous anger' Bee Wilson, from her ForewordDid you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'?Would you eat them if you knew they caused bowel cancer?Following ten years of detailed investigation, documentary film-maker Guillaume Coudray presents a powerful examination of the use of nitro-additives in meat. As he reveals, most mass-produced processed meats, and now even many 'artisanal' products, contain chemicals that react with meat to form cancer-causing compounds.He tells the full story of how, since the 1970s, the meat-processing industry has denied the health risks because these additives make curing cheaper and quicker, extending shelf life and giving meat a pleasing pink colour. These additives are, in fact, unnecessary. Parma ham has not contained them for nearly 30 years - and indeed all traditional cured meats were once produced without nitrate and nitrite.Progressive producers are now increasingly following that example.?Who Poisoned Your Bacon? - featuring a foreword by acclaimed food writer Bee Wilson - is the authoritative, gripping and scandalous story of big business flying in the face of scientific health warnings. It allows you to evaluate the risks, and carries a message of hope that things can change.

EAN :9781785787867
Katalógové číslo:1358049
Rok vydania:2022
Jazyk:anglický
Počet strán:400
Väzba:mäkká
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha Who Poisoned Your Bacon?
14,50 €
13,78 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)