Technológia 3 (učebný odbor kuchár)
Alena Brandšteterová

Vypredané
Kniha Technológia 3 (učebný odbor kuchár)
23,00 €
21,85 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

Technológia 3 (učebný odbor kuchár)
Alena Brandšteterová

Vypredané

Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA
Rok vydania: 2014 Jazyk: slovenský Počet strán: 136

Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OD Prior
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:EXPOL PEDAGOGIKA
Rok vydania:2014
Jazyk:slovenský

Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V receptúrach je uvedené množstvo surovín (hrubá hmotnosť) potrebných na prípravu 10 porcií, ak nie je uvedené inak. Učebnica tiež poskytuje ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.

Počet strán:136
Väzba:brožovaná väzba
Rozmer:210x295 mm
Hmotnosť:378 g
EAN :9788080913793
Katalógové číslo :1161644

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OD Prior
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha To je niečo! Úžasné zvieratá
11,90 €
5,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

To je niečo! Úžasné zvieratá
Lee Lon

Na sklade

Svet je plný úžasných zvierat, ktoré čakajú, kedy ich objavíš. S touto knižkou plnou veršov,okienok a pohyblivých prvkov bude učenie sa o prírode radosťou!...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Na poli - Otvor okienko
7,99 €
3,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Na poli - Otvor okienko
autor neuvedený

Na sklade

Vydajte sa s farmármi na pole a zistíte, aké činnosti musia v priebehu celého roka zvládať. Posunutím okienka uvidíte, ako prebieha zber obilia alebo výsadba...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Informácie o knihe

Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V receptúrach je uvedené množstvo surovín (hrubá hmotnosť) potrebných na prípravu 10 porcií, ak nie je uvedené inak. Učebnica tiež poskytuje ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.

EAN :9788080913793
Katalógové číslo:1161644
Rok vydania:2014
Jazyk:slovenský
Počet strán:136
Väzba:brožovaná väzba
Rozmer:210x295 mm
Hmotnosť:378 g

dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OD Prior
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha Technológia 3 (učebný odbor kuchár)
23,00 €
21,85 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)